logoApartmaji Danica *** Grebaštica

StarStarStarStar

Te prostorne, razkošne, udobni apartmaji se nahajajo v bližini morja okoli 80 metrov, v majhni vasici Grebaštica med Šibenika in Primoštena. So sodobno in dobro opremljene in zagotavljajo izjemno udobje v času njihovega bivanja. Z veliko teraso ponuja čudovit pogled na morje in zaliv. Tukaj boste preživeli sproščujoče trenutke, saj je pogled iz terase je preprosto osupljiv. Obstajajo trije apartmaji. Center se nahaja ca.200m obstajajo trgovine, restavracije, picerije, kavarne in koktajl bar na plaži z lepo teraso, kjer se lahko zabavate pozno ponoči in zabavnih vsebin.

Grebaštica je majhno mesto z zelo toplo dobrodošlico in ne boste počutili kot tujec. Pogled iz apartmaja z razgledom na čudovit vrt in dvorišče z veliko cvetja, v katerih obstaja vodnjak, otroške gugalnice, zunanji tuš, in ob istem času, ko imajo pogled na morje. Gostje imajo lastno parkirišče za 10 avtomobilov.

Nudimo tudi privez.
Če se med vaše počitnice želite neomejeno uporabo interneta, pravi kraj za naše goste nudimo brezplačno neomejeno uporabo interneta v vseh apartmajih. Run in vas biciklirati na okoliških pobočjih med oljčne nasade v bližini. Če imate željo in ideje v zvezi s plovbo, čolne na motorni pogon ali nekaj podobnega, da je z vsem prej prej omenjeni imajo privez za čoln, če prideš z ladjo, tako da lahko izkoristijo ta vidik "uživanja".